Az egyetem napja, a TE napod!

A yoUDay

Tekintsd meg a széles programkínálatot!Nappali programok

fozes

Főzőverseny

Jelentkezz barátaiddal a yoUDay főzőversenyére. Főzzétek meg Ti a legfinomabb ételt, amihez mi adjuk az alapanyagokat, vagy mutassatok nekünk valami teljesen új ötletet! Ha Ti csapatotok étke ízlik a legjobban a 9 tagú zsűrinek, akkor biztosan ott lesztek a Campus Fesztiválon, mint VIP vendégek, sőt, még a yoUDay vándorserlege is a Tiétek lehet! A második és a harmadik helyezettek pedig a Campus Fesztivál napijegyekért főzhetnek! Ragadjatok fakanalat, és hajrá!

Jelentkezés megnyitása: 2018. augusztus 29.

tehetsegkutato

Tehetségkutató verseny

Ha neked vannak a legviccesebb sztorijaid a csapatban, ha minden karaoke estet megnyersz, vagy úgy táncolsz, hogy utána csak úgy füstöl a színpad, Téged keresünk! Ha esetleg csapatban indulnál, akkor viszont Titeket! Jelentkezzetek a yoUDay Tehetségkutatójára, és mérkőzzetek meg a Campus Fesztivál VIP bérletekért, napijegyekért, és a legjobbnak járó yoUDay Vándorserlegért!

Jelentkezés megnyitása: 2018. augusztus 29.

chilifarm

Chilifarm (chilis burger evő verseny)

Chilis hamburger evő verseny a Sárréti Chilifarm támogatásával. A feladat egyszerű: a versenyzőknek minél gyorsabban kell megenni egy chilis hamburgert. Ám a versenynek itt még nincs vége! Az nyer, aki kibírja a hamburger megevése után 5 percig, hogy ne igyon és ne egyen semmi mást! A végső nyertes, így nem a leggyorsabb, hanem a legerősebb. Az, aki kibírja ezt az 5 percet.

Jelentkezés megnyitása: 2018. augusztus 29.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/250776915549012/

beer pong

DEN Beer Pong

A játék célja, az ellenfél poharaiba juttatni a labdát. A sörpongot két csapat játssza, csapatonként két taggal és 20darab fél literes pohárral. A poharak háromszög alakban vannak felállítva egymással szemben, bennük poharanként 1deci sör/fröccs/víz lesz, ízlés szerint. A játék célja, hogy az ellenfél poharait eltüntessük: amelyikbe betalálunk, annak a tartalmát az ellenfelünk megissza, majd a poharat félrerakja. Az nyer, akinek hamarabb sikerül beletalálnia az ellenfél összes poharába.

Jelentkezés megnyitása: 2018. augusztus 29.

tibiatya

Tibi atya - fröccsváltó

Többet bírsz inni, mint egy ötödéves? Akkor mutasd meg a yoUDay-en! Tibi atya standjánál 4 fős csapatok jelentkezését várjuk, akiknek nem lesz más dolguk, mint időre egymás után lehúzni a remek mátrai fröccsöket (vagy gyümölcs fröccsöt). Délelőtt 10 órától délután 4-ig óránként a leggyorsabban vedelő csapat értékes ajándékokat kap! Nem is kérdés, szedd össze barátaidat, és induljatok együtt!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/299880200787951/

trollfoci

TrollFoci

Esélykiegyenlítő büntető rúgás. Egy felest kell meginni, majd lőni. Ha belövöd, jön még egy kör és így tovább… Ha nem lövöd be, kiesel a DEAC kapusai ellen. Természetesen, aki nem szeretne felest inni, annak ki fogjuk cserélni az isteni nektárt gyümölcslére.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/246131912900567/

Stadionshow

A yoUDay csúcspontját a Nagyerdei Stadionban éri el, ahol közösen köszöntjük az új tanévet!

youday_logo

KAPUNYITÁS

18:30

Lefoglalom a jegyem

HELYSZÍN: NAGYERDEI STADION

Éjszakai programok

hall

HALL

További információ hamarosan!
water-tower

VÍZTORONY

További információ hamarosan!
red-white

RED&WHITE

További információ hamarosan!