fbpx

az egyetem napja

a te napod!

2020. szeptember 16.

A Debreceni Egyetem egyedülálló és és exkluzív tanévnyitó stadion show-ja! Nem csak az egyetem polgárai részére!

Változatos, varázslatos és feledhetetlen. Ezek a szavak jellemzik leginkább a yoUDay-t. Gigantikus showműsor, pezsgő hangulat, feledhetetlen pillanatok.

Közönség=közösség! Nálunk a közönség nem csak „néző”, hanem aktív résztvevő is, hiszen mindannyian iDE tartozunk!

További információ hamarosan!

Hamarosan további információt találtok majd a fellépőkről, programokról és egyéb érdekességekről! Addig is tekintsünk vissza az elmúlt évek zseniális hangulatú eseményeire!

Jegyek 2020. májusától kaphatók!

Légy az elsők között, akik megszerzik a belépőjüket a Debreceni Egyetem egyedülálló tanévnyitójára! 

Érdemes időben cselekedni, hiszen a nem egyetemi polgárok számára is kedvezményesen 1538 Ft-os áron érhetőek még el a belépők a yoUDay stadionshow-ra!

Emlékeink

2020-ban, az 5. yoUDay-en ismét rendkívüli hangulat és programok elé nézünk, ízelítőnek azonban akad pár pillanat a korábbi feledhetetlen tanévnyitókról:

2019

A világszínvonalú műsorra idén is sokan voltak kíváncsiak: mintegy 22 ezer egyetemi polgár, középiskolás és debreceni lakos ünnepelte együtt az új tanévet kezdetét velünk 2019-ben is.

2018

A yoUDay már nem csak tanévnyitó, hanem fogalom. A Debreceni Egyetemi polgárok, ha meghallják, hogy yoUDay, akkor a közös ünneplésre, bulira, családi hangulatra és ezernyi szívet melengető pillanatra emlékeznek. 

2017

A yoUDayt második alkalommal rendezte meg a Debreceni Egyetem. Több, mint 20.000-en köszöntöttük az új tanévet a Nagyerdő szívében, a stadionban.

2016

A Debreceni Egyetem 2016-ban hagyományteremtő szándékkal rendezte meg a tanévnyitó stadion show-t, a yoUDay-t, fókuszában az egyetemi polgárok és a közösség.

Shopping Basket